Pasta zamanı

Düzenleyen:
Pasta zamanı

SPOR Haberleri

G.Antep maçı sonrası “Bize de penaltı verilirse eşime pasta yaptıracağım” diyen Portekizli, “Yarın için sipariş vereceğim” ifadesini kullandı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Çaykur Rizespor galibiyeti sonrasında ilginç açıklamalarda bulundu. Karşılaşmalarda verilen penaltıları değerlendiren Pereira, “Penaltılar gerçekten penaltıysa bu pozisyonlar verilmeli ve golle de sonuçlanıyorsa kutlanmalı. Yarın bu penaltıları kutlamak için eşimden bir pasta isteyeceğim ama hazır değil ev yapımı pasta isteyeceğim. Burada garip olan şey 17 hafta boyunca lehimize hiç penaltı verilmemesiydi" dedi. Pereira, 14. haftada yapılan Gaziantepspor karşılaşması sonrasında “Bize de penaltı verilirse eşime pasta siparişi vereceğim” diyerek dikkatleri üzerine çekmişti.
Pozisyon vermedik
Portekizli teknik adam, “Karşılaşmanın bizim için zor geçeceğini biliyorduk. İlk yarıda taktiksel açıdan çok iyiydik. 2 gol attık, pozisyon vermedik. Çaykur Rizespor karşısında galibiyeti hak ettik. İlk yarıda, ikinci yarıdan daha iyi olduğumuzu bir kez daha söyleyeyim. Maç 2-1'e gelince takımda endişeye neden oldu. İkinci yarıda aynı performansı gösteremedik ama hak ederek kazandık” ifadelerini kullandı. Pereira, “Ligler sezon ortası kazanılmaz. Sezon sonu kazanılır. Ben de sezon sonu kazanmak istiyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...