Maçlar ne zaman oynanacak?

/ Kaynak: Fotomaç
Maçlar ne zaman oynanacak?

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Geçtiğimiz hafta ertelenen Beşiktaş-Mersin ve dünkü Trabzonspor- Beşiktaş maçlarının ne zaman oynanacağı merak konusu oldu

Trabzonspor-Beşiktaş derbisi dün yoğun kar nedeniyle ileri bir tarihe ertelenirken, maçın ne zaman oynanacağı merak konusu oldu. Beşiktaş'ın Trabzonspor maçından önce de Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında oynanması gereken Mersin İdman Yurdu maçı da kar nedeniyle ertelenmişti. Siyah-beyazlıların hem Mersin İdman Yurdu hem de Trabzonspor ile yapacağı maçların tarihleri merak konusu. 

Şubat ayında 6 maç! 
Ocak ayının son günü olan 31 Ocak Pazar günü Türkiye Kupası'nda son 16 maçları, şubatın ilk haftasında (5-6-7-8 Şubat) Süper Lig'in 20. hafta maçları, 10 Şubat'ta Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçları, 12-13-14-15 Şubat'ta Süper Lig'in 21. hafta maçları oynanacak. Bu durumda Beşiktaş'ın Mersin maçı 16-17-18 Şubat tarihlerinden birinde, Trabzonspor maçı ise Fenerbahçe-Trabzonspor derbisinin de oynanacağı Süper Lig'in 22. haftasından hemen önce 23-24-25 Şubat tarihlerinden birinde oynanabilir.

Maçlar ne zaman oynanacak?

İŞTE TFF'NİN ERTELEME İLE İLGİLİ 17. MADDESİ
1- TFF, elverişsiz hava koşulları dışında ancak zorlayıcı sebeplerle müsabakayı başka bir güne erteleyebilir. 
2-Elverişsiz hava ve stadyum şartları nedeni ile müsabakanın ertelenmesi halinde, TFF tespit edeceği başka bir stadyumda müsabakanın oynanmasına re'sen karar verebilir. 
3-Hakem, elverişsiz hava koşulları sebebiyle müsabaka başlama saatinden iki saat veya daha az bir süre kaldıktan sonra müsabakayı erteleyebilir. 
4-Elverişsiz hava koşulları nedeni ile gününde oynanmayan veya yarıda kalan müsabakalar TFF tarafından ayrı bir karar alınmamış ise ertesi gün aynı yer ve saatte oynanır. 
5-Elverişsiz hava şartları nedeni ile ertesi gün oynanmayan müsabakaların ne zaman oynanacağına TFF tarafından karar verilir. (9) Elverişsiz hava ve saha koşulları nedeni ile müsabakanın devam eden bir anında hakem tarafından ertelenmesi halinde, söz konusu müsabakanın ertesi gün hangi şartlarda başlayacağına TFF tarafından karar verilir.

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...