Delgado İstanbul'da

/ Kaynak: Fotomaç
Delgado İstanbul'da

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Siyah-beyazlıların, İspanya'nın Getafe kulübünden transfer ettiği 30 yaşındaki stoper, Atatürk Havalimanı'nda coşkuyla karşılandı. İspanyol futbolcunun ilk sözleri; "Buraya şampiyonluk için geldim. Taraftarın büyüklüğünü çok iyi biliyorum" oldu

Ligde iki haftadır kar engeline takılan Beşiktaş, günlerdir beklediği yeni stoperine kavuştu. Siyah-beyazlı kulübün, İspanyol Getafe'den transfer ettiği stoper Alexis Delgado, dün gece saat 23.10'da Madrid'ten İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'nda siyah-beyazlı kulüp adına Erdinç Gültekin tarafından karşılanan 30 yaşındaki futbolcuya taraftarlar da büyük ilgi gösterdi. Havalimanı çıkışında taraftarların kendisine uzattığı formayı imzalayıp objektiflere poz veren Alexis Delgado, fotoğraflarının çekildiği sırada 'Kartal Pençesi' hareketi yaparak da Beşiktaşlılar'ı kırmadı. Beşiktaş'ın yeni yıldızı Delgado'nun ilk sözleri ise, "Ben buraya şampiyon olmaya geldim. Büyük bir takımdayım. Beşiktaş taraftarını daha önce zaten duymuştum. Uçakta da videolarını izledim. İnanılmaz görüntüler gördüm. Şampiyonluk için buradayım" dedi. 

Kontrolden geçip imzalayacak 
Siyah-beyazlı kulübün, daha önce Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) görüşmelere başlandığı yönünde açıklama geçtiği tecrübeli stoper, bugün Fulya Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilecek. İspanyol oyuncu, daha sonra kendisini 2.5 yıllığına Beşiktaş'a bağlayan sözleşmeye imza atacak. Kariyerinde sadece İspanyol takımlarında forma giyen Alexis Delgado, daha önce Malaga, Valencia, Sevilla ve Getafe'de oynadı. 1.83'lük stoper, İspanya La Liga'da 12 sezonda 269 karşılaşmada görev alıp 15 gol atıp, 1 kez asist yaptı.

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...