Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İhlas Koleji öğrencisi Ömer Efe Sayıcı buz pateni şampiyonu oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İhlas Koleji öğrencisi Ömer Efe Sayıcı buz pateni şampiyonu oldu

SPOR Haberleri  / İHA

Buz pateni sporunun genç yeteneklerinden İhlas Koleji öğrencisi Ömer Efe Sayıcı, Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da düzenlenen Euro Cup 9. Skate Helena 2016 Şampiyonasında “Basic Novice A Boys” kategorisinde şampiyon oldu.

Sayıcı, 21 ülkeden sporcuların katıldığı dört günlük şampiyonada, performansını en yakın rakibinden 5 puan önde tamamlayarak kendi kategorisinde yer alan 7 sporcuya üstünlük sağladı. Madalya töreninin ardından duygularını paylaşan Sayıcı, geçen yıl talihsiz bir sakatlık geçirdiğini söyleyerek; “Sakatlık sonrasında katıldığım ilk yarışmada şampiyon oldum. Ülkemi ve okulumu geçirdiğim sağlık problemine rağmen en iyi şekilde temsil ettiğim ve madalya aldığım için çok mutluyum” dedi.
Hedefinin 4-7 Şubat tarihlerinde düzenlenecek Sarajevo Open 2016 Şampiyonası’nda iyi bir derece almak olduğunu ifade eden Sayıcı, bu şampiyona için hemen hazırlıklara başlayacağını söyledi.
İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, Sayıcı’yı, elde etmiş olduğu şampiyonluktan dolayı kutladı. Buz pateni gibi zor ve çok yaygın olmayan bir spor dalında başarılı olmak için çok çalışmak gerektiğini vurgulayan Koç, şunları söyledi:
“Öğrencimizin, böylesine zor ve emek isteyen bir spor dalında başarılı olması bizi çok sevindirdi. Sporda olduğu kadar akademik alanda da başarılı olması bizi ayrıca mutlu ediyor. Bu başarılarını sürdürebilmesi için öğretmenlerimiz ve yöneticilerimiz kendisine destek oluyor.” Okul olarak sosyal yaşamın gelişimine büyük önem verdiklerini belirten Koç, şöyle konuştu: “Okullarımızda okul öncesi ve ilkokul seviyesinde buz pateni kulüpleri bulunuyor. Kulüplerimizde yetişen öğrencilerimizin gelecekte buz pateninde böyle başarılar elde etmeye devam edeceklerine inanıyorum.” 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...