Galatasaray transferi resmen açıkladı!

Düzenleyen:
Galatasaray transferi resmen açıkladı!

SPOR Haberleri

Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı, son olarak UNICS Kazan forması giyen Curtis Louis Jerrells ile sezon sonuna dek prensip anlaşmasına vardı.

Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı, son olarak UNICS Kazan forması giyen Curtis Louis Jerrells ile sezon sonuna dek prensip anlaşmasına vardı. Kulübün resmi internet sitesinden transferle ilgili şu açıklama yapıldı:

NCAA’in skorer tarzda oyun kurucu yetiştirmesiyle ünlenen okulu Baylor formasıyla 2005 sezonunda kolej kariyerine giriş yapan Curtis Jerrells, ilk sezonda 13 maç, ikinci sezonda 31 maç ve üçüncü sezonda toplamda 39 maç ilk beş başladı. 28 yaşındaki oyun kurucu, Baylor tarihinde 2008-2009 sezonunda 1.000 sayı, 400 asist ve 100 top çalmaya ulaşan ikinci oyuncu oldu. Bir sonraki sezonda NBA’in San Antonio Spurs takımı tarafından draft seçilse de D-League takımlarından Austin Toros takımında bir buçuk sezon geçirdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...