Kar Beşiktaş'a izin vermiyor!Yine mi ertelenecek?

Kar Beşiktaş'a izin vermiyor!Yine mi ertelenecek?

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın bugün gerçekleştirmesi beklenen antrenmanı yoğun kar yağışı nedeniyle iptal edildi. Ligdeki iki maçı üst üste yoğun kar yağışı sebebiyle ertelenen Beşiktaş, yine beyaz örtüden yana dertli...

Bugün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde saat 13.00'te başlaması gereken antrenman, İstanbul'daki yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi.Yağış sonrası sahanın antrenman için elverişsiz hale gelmesi nedeniyle temizleme çalışmaları aralıksız sürerken, teknik direktör Şenol Güneş'in havanın ve sahanın durumunun iyiye gitmemesi sebebiyle idmanı iptal etti.

Bu kararla futbolcular bugünkü çalışmayı salonda sürdürecek.Hatırlanacağı üzere Beşiktaş'ın hafta sonu Trabzonspor maçı ve geçtiğimiz hafta Mersin İdman Yurdu mücadelesi yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenmiş ve Kartal ligde 2 maç eksiğiyle Fenerbahçe'nin 5 puan gerisine düşmüştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...