Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hami Mandıralı galibiyetle başlamak istiyor

/ Kaynak: İHA
Hami Mandıralı galibiyetle başlamak istiyor

SPOR Haberleri  / İHA

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantepspor ile oynayacakları müsabakayı kazanarak, bordo-mavili takımla yeni serüvenine galibiyetle başlamayı hedefliyor.

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda oynadığı 5 maçta 5 galibiyet alarak 15 puan toplayan ve gruptan çıkmayı garantileyen Trabzonspor'un, Gaziantepspor ile deplasmanda oynayacağı maç formalite olarak gözükse de Teknik Direktör Hami Mandıralı, ilk maçında galibiyet hedefliyor.

Futbolculuk yaşantısının iki sezonu hariç tamamında Trabzonspor forması giyen Hami Mandıralı, 2013-2014 sezonunda Teknik Direktör Mustafa Akçay'ın istifasından sonra takımın başına geçerek ilk kez teknik adamlık tecrübesi yaşamıştı. Bordo-mavili takımın başında ilk döneminde başarılı bir grafik sergileyen Mandıralı, sezon sonu takımdan ayrılarak bir süre Antalyaspor'u çalıştırdı.
Gençlik Geliştirme Koordinatörü Sadi Tekelioğlu'nun görevine dönmesinin ardından tekrar Trabzonspor'un başına gelen Hami Mandıralı, ilk maçına Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantepspor karşısında çıkacak. 47 yaşındaki teknik adamın futbolculuk döneminde, bitirici vuruşları ve mesafe tanımaksızın çektiği sert şutlarıyla tanındı ve döneminin en iyi forvetlerinden biri oldu. Çok uzaklardan attığı birçok frikik golü unutulmazlar arasına girdi.
Trabzonspor'da, futbolculuk yıllarındaki başarılı günlerini teknik adam olarak da yaşamak isteyen Hami Mandıralı, bu yolda ilk sınavına Gaziantepspor maçıyla çıkacak. Bordo-mavililer kupada bir üst tura çıkmayı garantilese de genç teknik adam formalite olarak görülen ilk maçında sahadan galibeyetle ayrılarak iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor. 

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...