Beşiktaş'ın kar engeli!

/ Kaynak: İHA
Beşiktaş'ın kar engeli!

SPOR Haberleri  / İHA

Kar yağışı nedeniyle iki maçı ertelenen Beşiktaş, bu kez de antrenmanda kar engeline takıldı.

18. haftadaki Mersin İdmanyurdu ve 19. haftadaki Trabzonspor karşılaşmaları kar yağışı nedeniyle ertelenen Beşiktaş'ın bu kez de idmanı kar engeline takıldı. Pazar günü oynanacak Trabzonspor karşılaşması için şehre giden siyah-beyazlılar, maçın ertelenmesinin ardından ertesi gün havalimanında uzun süre dönüş uçağının kalkmasını beklemiş ve İstanbul'a ulaşmıştı. Dün akşam saatlerindeki antrenmanla Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivas Belediyespor ile oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarına başlayan Kartal'da, bugün öğle saatlerinde yapılması planlanan antrenman kar engeli ile karşılaştı. Teknik Direktör Şenol Güneş'in saat 13.00'e planladığı antrenman öncesi İstanbul'u etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenman sahaları karla kaplandı.

Antrenmandan önce saha temizleme çalışmaları yapılırken, siyah-beyazlı takımın koşu için sahaya çıkacağı, ardından zemin şartlarına göre çalışmanın salonda devam edebileceği bildirildi. 

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...