Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tüm dünyayı kandırdılar! O çocuk değilmiş...

Düzenleyen: / Kaynak: Hürriyet
Tüm dünyayı kandırdılar! O çocuk değilmiş...

SPOR Haberleri  / Hürriyet

Poşet Messi formasıyla tüm dünyayı duygulandıran küçük çocuk için ortaya atılan 'Bulundu' iddiasının kısa sürede doğru olmadığı anlaşıldı.

Irak'ta küçük bir çocuğun poşetten Messi forması yaparak sırtına geçirmesi büyük yankı uyandırmış, bu olay sonrası Arjantinli yıldız da bu çocuğu bulmak için harekete geçmişti.

Bu olayın ardından dün Irak’ta yayın yapan K24 TV bu çocuğu bulduğunu açıkladı. Duhok’ta yaşayan ve adı Homin Ali olan küçük çocukla bir araya gelen TV kanalı önemli bir işe imzasını attı. 

Tüm dünyayı kandırdılar! O çocuk değilmiş...

Ancak bulunan küçük çocuğun, aranan çocuk olmadığı anlaşıldı! 

Habere göre fotoğraf 2 yıl önce çekilmişti ve formayı abla Helin yapmıştı. Abla 2 yıl önceki kazağı ve poşet formayı yeniden kardeşine giydirerek objektiflere poz verirken birçok önemli fark ise gözlerden kaçmadı.

İşte o detaylar:

-Gerçek fotoğraftaki kazak örme bir kazakken, şimdiki kazak basit ve triko bir kazaktı.

-Gerçek fotoğraftaki poşetten formada Messi yazısının karakterleri ve yazım şekli ablanın kameralara gösterdiği formayla benzerlik taşımıyordu.

-Orijinal fotoğrafta “Messi 10” yazısı belirgin üzerinden defalarca geçilmiş bir haldeyken, şimdiki formada karakterler cılız ve silik.

-Poşet formadaki şeritlere bakıldığında bile harflerin yerlerinin birbirini tutmadığı görülüyor.

-Fotoğraftaki çocuğun kepçe kulakları ve şimdiki çocuğun düz kulakları da bir diğer nokta.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...