Şansal Büyüka: 'Emenike deli nasıl güveneceksin'

/ Kaynak: Milliyet
Şansal Büyüka: 'Emenike deli nasıl güveneceksin'

SPOR Haberleri  / Milliyet

Ünlü gazeteci Şansal Büyüka, Fenerbahçe ve Emenike'nin geri dönüşü hakkında düşüncelerini açıkladı.

İşte Şansal Büyüka'nın açıklamalarının bir bölümü;

Fenerbahçe, transfer yapmadan da işi götürebilir mi? Bu kadro en azından şampiyonluk için yeterli mi?
Fenerbahçe’nin transfer yapacağını düşünmüyorum. Hele UEFA radarına girmişken, kendisine yeni bir masraf oluşturmaz. Eğer idare edebileceklerini bilseler, belki Emenike’nin geri dönüşü olur ama adam deli, nasıl güveneceksin?

Fenerbahçe öne geçiyor, Van Persie neredeyse gol olduğu için “Allah kahretsin” diyecek! Kulübede oturmak bu kadar mı zor?
Van Persie’nin kendisi Fenerbahçe’de, ruhu İngiltere’de, Hollanda’da, Manchester United’ta... Şans alıyor kullanamıyor, oturuyor bozuluyor. Neredeyse sezon bitecek halen Fenerbahçe’ye gelemedi, Fenerbahçeli olamadı... Üstelik nereye giderse gitsin, bu yaştan sonra, bu geri gidişten sonra böyle parlak bir kontratı, böyle katıksız bir sevgiyi hiçbir yerde bulamaz. Hani, “Bu ne sevgi ah, bu ne ızdırap” durumu...

Pereira, basından bir kişinin kendisine saygısızlık yaptığını söyleyerek soru almıyor. Onun yaptığı da tüm medyaya saygısızlık değil mi?
Pereira’nın haklı olduğu yerler var. Maç sonu basın toplantılarında, oyundan çok, polemik oluşturacak sorular yöneltiliyor. Ancak Pereira, maç ile ilgili sorulara cevap vermeli, maçın dışına çıkan, polemik amaçlı soruları cevapsız bırakmalı... Böylece iyi niyetliyi, kötü niyetliyi ayırmış olur. Unutulmasın, adı basın toplantısı... Gazeteci soru sorar, sormazsa zaten onun adı basın toplantısı olmaz.

SPOR
Kaynak: Milliyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...