Podolski yan yan kaçıyor

/ Kaynak: Fotomaç
Podolski yan yan kaçıyor

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Köln'ün maçlarını ve sosyal projeleri kaçırmayan ama İstanbul'a dönmeyi düşünmeyen Alman yıldızın, Denizli ile arasının açık olduğu belirtiliyor

Ligin ilk yarısında oynanan Kayserispor maçında sakatlanan, ardından hem tedavi hem de devre arası tatili için Almanya'ya giden Lukas Podolski'nin de takımdan ayrılmaya hazırlandığı iddia edildi. Bir aydır Almanya'da bulunan ve sosyal medya adresinden tek başına yaptığı antrenmanların resimlerini paylaşan yıldız futbolcu dönüşüyle herhangi bir açıklama yapmazken, İstanbul'un en lüks semtlerinden birisi olan Bebek'te oturduğu evi boşaltmak için haber yollaması kafaları karıştırdı. Bir hafta sonra oturduğu evi boşaltacağını emlakçıya söylemesi ve bu tarihin de transfer döneminin son günlerine denk gelmesi dikkatlerden kaçmadı. 

Eski kulübüne gidecek 
Denizli'nin takımın en golcü futbolcularından birisi olmasına rağmen takım savunmasına yardımcı olmaması ve fazla koşmaması nedeniyle eleştirdiği Poldi'nin de hocasından çok memnun olmadığı belirtiliyor. Ayrıca Galatasaray'ın gelecek sezon büyük ihtimalle Avrupa kupalarında yer alamayacak olması nedeniyle de ayrılmak isteyen Alman futbolcunun eski kulübü Köln'e "Dönmek istiyorum" mesajları yolladığı ifade edildi.

Kalan parasını istedi
Evini boşaltmaya hazırlanan Podolski'nin emlakçıyı arayıp kalan 5 aylık parasını istediği öğrenildi. İade yapılamayacağı cevabını aldıktan sonra da "Ben bir avukatıma sorayım" dediği ifade edildi. Yıldız oyuncunun, iyi bir teklif alamazsa Galatasaray'da kalacağı ama bu kez Florya'da bir ev bakacağı da gelen bilgiler arasında.

Katar ve Çin'in gözdesi
Kevin Grosskreutz gibi Almanya'ya dönmeye hazırlanan Podolski'ye Çin ve Katar'dan 4-5 kulübün transfer teklifinde bulunduğu bildirildi. Ancak oyuncu, futbola ülkesi başta Avrupa'da devam etmeyi planlıyor.

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...