Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe bombayı patlatıyor

/ Kaynak: Fotomaç
Fenerbahçe bombayı patlatıyor

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Avrupa'da transfer haberlerini herkesten önce yazan ve ne dediyse çıkan "kahin" gazeteci Gianluca Di Marzio'dan müthiş iddia... İtalyan gazeteci, Roma'nın süper golcüsü Seydou Doumbia için Fenerbahçe'nin kiralama teklifinde bulunduğunu duyurdu

Pereira'nın hareketli bir forvet istediği Fenerbahçe'de Emenike seçeneği masada beklerken, dün öğle saatlerinde İtalya'da ortaya atılan bir iddia sarı-lacivertli camiada büyük heyecan oluşturdu. Özellikle de iddia sahibinin "Transfer haberlerinin bir numaralı ismi" Gianluca di Marzio olması heyecanı bir kat daha artırdı. Skysport'un ünlü muhabiri Di Marzio'ya göre Fenerbahçe, Roma'nın Fildişi'li golcüsü Seydou Doumbia'yı kiralamak için teklifte bulundu.

Fenerbahçe'nin Doumbia'yı satın alma opsiyonlu kiralamak istediği belirtilirken, İngiltere'den Aston Villa ve Swansea takımlarının da 28 yaşındaki golcüyle ciddi şekilde ilgilendiği kaydedildi. Roma'nın sezon başında CSKA Moskova'ya kiraladığı, Aralık sonunda ise İtalyan kulübüne geri dönen Doumbia; üstün tekniği, sürati ve fırsatçılığıyla biliniyor. Bu sezon CSKA Moskova'da toplam 21 maçta 11 gol atan yıldız futbolcu, Roma'da ise ilk 4 maçta kadroya giremedi.

İşte ünlü menajerin duyurduğu transfer gelişmesi:

Fenerbahçe bombayı patlatıyor

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...