İşte Messi'nin aradığı çocuk!

/ Kaynak: Hürriyet
İşte Messi'nin aradığı çocuk!

SPOR Haberleri  / Hürriyet

Ve spekülasyonlar sona erdi. Poşetten Messi forması giyen çocuğun gerçek kimliği ortaya çıktı.

Asıl adı Murtaza Ahmadi olan çocuğun yüzünü gösteren fotoğrafın paylaşılmasıyla da gündeme getirilen haberin doğru olmadığı da anlaşıldı. 

İşte Messi'nin aradığı çocuk!

Irak’ta yayın yapan K24 TV’nin gündeme getirdiği haberin yalan olduğu da fotoğraflarla gün yüzüne çıkarken, küçük çocuğun kız kardeşinin değil erkek kardeşinin olduğu belirlendi.

İşte Messi'nin aradığı çocuk!
Murtaza Ahmadi ve abisi (sol tarafta) fotoğrafın çekildiği anda beraberlerdi.

'OĞLUMA MESSI FORMASI ALAMAM ÇÜNKÜ...'
Baba Arif Ahmadi oğlunun gerçek bir Messi hayranı olduğunu söylerken, “Evet, oğlum Messi’yi çok seviyor. Ama ona bir forma almam çok zor. Çünkü ben basit bir çiftçiyim. Ancak oğlum artık ünlü olduğunu biliyor ve durumdan çok memnun” dedi.

IRAKLI DEĞİL AFGAN ÇIKTI
Irak spekülasyonu hakkında da konuşan baba Arif Ahmadi, “Fotoğrafı Murtaza’nın abisi Hamayon çekti. Ancak farklı nedenlerle fotoğrafın Irak’ta çekildiği her yere yayıldı. Biz Gazne’ye bağlı Jaghori’de yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

İşte Messi'nin aradığı çocuk!

SPOR
Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...