Galatasaray'dan Inter'e sürpriz transfer

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Galatasaray'dan Inter'e sürpriz transfer

SPOR Haberleri  / DHA

Teknik direktör Mustafa Denizli'ye kalsa Galatasaray devre arası transfer döneminin en hareketli kulübü olacaktı, ancak UEFA Fair Play kriteri, Sarı-kırmızılı kulübün elini kolunu bağladı. Bu yüzden Burak Yılmaz'ın İngiltere ya da Çin'de bir kulübe satılması maksimum düzeyde isteniyor.

Galatasaray henüz Burak Yılmaz'ı satabilmiş değil ancak İtalyan kulübü Inter, Sarı-kırmızılı kulübün scout ekibinden önemli bir ismi transfer etti. Galatasaray'ın scout ekibinde maç analiz sorumlusu olarak 2 yıldır görev yapan İtalyan Marco Fumagalli'yi, Inter'in teknik direktörü Roberto Mancini Sarı-kırmızılı kulüpten kopardı. Fumagalli maç analiz sorumlusu olarak Emre Utkucan tarafından Galatasaray'a getirilmiş ve Mancini, Prandelli, Hamza Hamzaoğlu ve Mustafa Denizli ile de başarıyla çalışmıştı. Ana dili İtalyanca kadar İspanyolca, Fransızca ve İngilizce konuşan Marco Fumagalli, yurt dışındaki konferanslarda da başarıyla Galatasaray'ı temsil ediyordu. Mancini, kapasitesini çok iyi bildiği Marco Fumagalli'yi Inter'e transfer ederek kendi teknik ekibine kattı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...