Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Malzemeciyi yumruklayan NBA yıldızının eli kırıldı!

/ Kaynak: İHA
Malzemeciyi yumruklayan NBA yıldızının eli kırıldı!

SPOR Haberleri  / İHA

NBA Batı Konferansı takımlarından Los Angeles Clippers’ın yıldız oyuncusu Blake Griffin, takım malzemecisine yumruk attı. Olay sonucunda Griffin’in sağ elinde kırık tespit edildiği ve 4 ile 6 hafta parkelerden uzak kalacağı açıklandı.

NBA'in resmi internet sitesinde yer alan haberde Los Angeles Clippers’ın geçtiğimiz hafta sonu Toronto'daki bir restoranda akşam yemeği sırasında takımın malzemecilerinden Matias Testi'yi yumrukladığı belirtildi. Yıldız oyuncu Griffin'in sağ elinde kırık meydana geldiği ve 4 ile 6 hafta formasından uzak kalacağı açıklandı. Böylece Griffin, 13-15 Şubat’ta Kanada’nın Toronto şehrinde düzenlenecek 65. NBA All-Star'ı kaçırmış olacak.

"YAŞANAN OLAY İÇİN PİŞMANIM"
Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Blake Griffin, olay yüzünden yaşadığı pişmanlığı dile getirerek, “İki arkadaş arasında yaşanan bir olayda önemsediğim bir insana karşı davranışımdan dolayı pişmanım. Los Angeles Clippers takım arkadaşlarımdan ve taraftarlardan özür diliyorum. Bir an önce iyileşip sahalara dönmek için çalışacağım" dedi.
26 yaşındaki yıldız oyuncu Griffin, bu sezon Los Angeles Clipper'ta 23.2 sayı, 8.7 ribaund ve 5.0 asist ortalamalarıyla oynuyordu. 

Malzemeciyi yumruklayan NBA yıldızının eli kırıldı!

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...