Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emre Azim: 'Gözümü kendi emeğimle yaptıracağım'

/ Kaynak: İHA
Emre Azim: 'Gözümü kendi emeğimle yaptıracağım'

SPOR Haberleri  / İHA

Tuzlaspor’un tek gözü görmeyen engelli futbolcusu Emre Azim, gözüyle ilgili olarak yardım talebinde bulunanların olduğunu fakat kendi emeğiyle ameliyat olmak istediğini söyledi.

Ziraat Türkiye H Grubu 6. hafta mücadelesinde Tuzlaspor, sahasında Giresunspor’u 2-0 mağlup etti. Geçtiğimiz hafta Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda Fenerbahçe ile oynanan mücadelede 90+2. dakikada oyuna girerek tüm dikkatleri üzerine çeken Tuzlaspor'un tek gözü görme engelli futbolcusu Emre Azim, Giresunspor karşılaşmasına ilk 11'de başladı ve 81. dakikada oyundan çıktı. Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Tuzlaspor’un engelli futbolcusu Emre Azim, “Fenerbahçe maçında olduğu gibi hocalarım bana şans verdi. Takım iyiydi. Güzel 3 puan aldık. Kupaya güzel veda ettik. Ben de iyi oynadığımı düşünüyorum. Televizyonlarda yayınlandıysa bu maç, gözüm yerine futbolum konuşulabilir. Güzel bir galibiyet aldık. Maçın keyfini çıkardık” şeklinde konuştu.

Bundan sonra çalışmaya devam edeceğini söyleyen Azim, “Yine inşallah şans bulacağım. Hocalarım bana güveniyor. Onları mahcup etmek istemiyorum. İnşallah elimden gelenin en iyisini yaparım” dedi.
Gözüyle ilgili yardım talebi gelip gelmediğinin sorulması üzerine Emre Azim, "İnternet sayfasından iki tane futbolcu abimiz yazdı. Ben gerek duymadım. Kendi emeğimle çalışacağımı ve kendi emeğimle yaptıracağımı söyledim. Onlara çok teşekkür ettim" cevabını verdi. 

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...