HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bilic Burak'tan vazgeçti

Düzenleyen: /
Bilic Burak'tan vazgeçti
Bilic, Haber

SPOR Haberleri

Uzun süredir Galatasaray'ın golcüsü Burak Yılmaz'ı transfer etmek isteyen West Ham United, milli futbolcuyla anlaşamayınca rotayı bonservisi Fenerbahçe'de olan Emanuel Emenike'ye çevirdi.

Premier Lig'de fırtına gibi esen Slaven Bilic'in West Ham United'ı, golcü arayışlarını sürdürürken rotasını Türkiye'ye çevirmişti. İlk etapta Burak Yılmaz için girişimlerde bulunan Premier Lig ekibi, milli futbolcuyla anlaşamayınca bonservisi Fenerbahçe'de olan Emanuel Emenike ile masaya oturdu.
Fenerbahçe ve West Ham United arasında bir süredir devam eden pazarlıkların olumlu geçtiği iddia edilirken, Emanuel Emenike'nin de satın alma opsiyonuyla birlikte Slaven Bilic'in takımına transfer olduğu bildirildi. Sezon başında sarı-lacivertli takımdan Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Ain'e kiralanan ve ilk devreyi burada geçiren Nijeryalı futbolcu için Al Ain Fenerbahçe'ye kiralama bedeli olarak 3,5 milyon Euro ödemişti.
Slaven Bilic'in de ısrarla istediği Emenike'nin yarın sağlık kontrollerinden geçeceği ve ardından da sezon sonuna kadar kendisini Premier Lig ekibine bağlayan sözleşmeye imza atacağı belirtildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...