Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor Bosingwa'yı geri getirdi

Düzenleyen:
Trabzonspor Bosingwa'yı geri getirdi

SPOR Haberleri

Trabzonspor, ara transfer mevsiminin en önemli sürprizlerinden birini gerçekleştirdi. Bordo-Mavililer, Portekizli yıldız Bosingwa'yı geri getirdi.

Ara transfer mevsiminin son günlerinde Trabzonspor'da çok haraketli saatler yaşanıyor. Kamerunlu orta saha oyuncusu Stephane Mbia ile yollarını ayıran Karadeniz ekibi, eski yıldızı Jose Bosingwa'yı ise geri getirme kararı aldı. Bordo-Mavililer, Portekizli savunma oyuncusu ile görüşüp, yıllık 2 milyon Euro olan daha önceki kontratını değiştirdi. Yeni sözleşmeye göre Bosingwa, Trabzon'dan sezonluk 1 milyon 250 bin Euro alacak.

3 HAFTAYA HAZIR

Çapraz bağ sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan Bosingwa'nın 3 hafta içerisinde tamamen hazır olacağı ve oynayabilecek duruma geleceği öğrenildi. Portekizli yıldızın, birkaç gün içerisinde Trabzon'a gelmesi bekleniyor.
Kaynak: Fanatik

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...