Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şenol Güneş oyuncularına sitem etti

Şenol Güneş oyuncularına sitem etti

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sivas Belediyespor maçının ardından oyuncularına sitemde bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sivas Belediyespor mücadelesine ilişkin yaptığı açıklamada, “Santrforu stopere de koysan sol beke de koysan bu şekilde hatalar yaptıktan sonra ne oynadığınız önemli değil” dedi.

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 6. haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı Sivas Belediyespor’a 4-3 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Grupta son maçımızı oynadık. Kazanmak için sahaya çıktık. Çıkma garantimiz olduğu için daha az oynayan oyuncularımızı oynattık. Tüm oyuncularımıza şans verdik. Hem cezalı oyuncumuz hem de ufak tefek sakatlıklar oldu. Bizim iki tane ertelenen maç var. Pazar gününe maçı koyma ihtimalleri var. Oyun içerisinde bireysel olarak, takım olarak konsantrasyon eksiklerimiz vardı. Böyle bir rakibe hiç pozisyon vermememiz gerekiyordu. İkinci yarıda çok pozisyonumuz vardı. Rakibin geldiği 4-5 pozisyonda gol yedik ve pozisyon verdik. Oyun disiplininden kopmalar sıkıntı. Onları düzelteceğiz. Oyuncuların zaman zaman iyi işleri var. Oyun disiplini ve konsantrasyon eksikliği skoru olumsuz hale getirdi. Yenseydik evimizde oynayacaktık. Şimdi deplasmanda oynayacağız. Bir kaybımız o var. Onun dışında çok büyük bir kayıp olarak görmüyorum. Kendimizden daha alt ligde olan bir takıma sahamızda kaybetmek üzüntü verici ama her oyuncumuz da kendisini gördü. Biz de onları gördük, değerlendireceğiz. Kulvar dışına çıkmadan böyle bir sonucu almanın ve böyle bir oyunu görmenin bizim adımıza artı tarafı var” şeklinde konuştu.

"BU ŞEKİLDE HATA YAPTIKTAN SONRA NE OYNADIĞINIZ ÖNEMLİ DEĞİL"

"Ligde hava koşulları sebebiyle ertelenen maçlar mental anlamda bugünkü mücadeleye nasıl yansıdı?" şeklindeki soruya ise Güneş, "Bugünkü maçta gördük. Oynayan oynuyor, oynamayan oynamıyor. Mazeretlere sığınacak halimiz yok. Kaybetmemizin sebebi daha önce maç yapamamak ya da fazla maç yapmak değil. Saha içerisinde 2-0’dan 3-2 yapan da, maçı kaybeden de aynı oyuncular. Santrforu stopere de koysan sol beke de koysan bu şekilde hatalar yaptıktan sonra ne oynadığınız önemli değil. Altı pasta net pozisyonlar, tercihler. Veya savunmada gereksiz bırakmalar. Gidiş dönüşte oyun disiplininden kopmalar, bunlar eksiler. Bunları konuşacağız” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...