Doumbia kıran kırana

Düzenleyen:
Doumbia kıran kırana

SPOR Haberleri

Yıldız futbolcu alacağı ücrette fiyat yükseltti. Sarı-lacivertliler Doumbia'yla anlaşabilirse transfer gerçekleşecek

Uzun süredir golcü arayan Fenerbahçe Seydou Doumbia için kulübü Roma'yla anlaşmaya vardı. İtalya'ya giden asbaşkan Ali Yıldırım'ın Romalı yöneticilerle oturduğu pazarlık masasından satın alma opsiyonlu kiralık anlaşmasıyla kalktığı öğrenildi. Verdiği isabetli transfer haberleriyle tanınan Sky Sport İtalya muhabiri Gianluca Di Marzio da gelişmeleri sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla doğruladı. Sarı-lacivertlilerin 1.5 milyon avro isteyen Roma'yı 1 milyon avro kiralama parası ödemeye ikna ettiği gelen bilgiler arasında. 
Fener’e soğuk duş!
Fakat sarı-lacivertliler umulmadık şekilde Doumbia'nın fiyat yükseltmesiyle sarsıldı. Kulüple anlaştıktan sonra Fildişili oyuncuyla masaya oturan yönetim Doumbia'nın, "Ben CSKA'dan 3.5 milyon avro alıyordum. Bu rakamdan aşağıya inmem" talebi ile adeta soğuk duş aldı. Bu talep üzerine yöneticilerin, "Biz seni kiralamak istiyoruz. Satın alma opsiyonlu olacağın için bu rakam konusunu sezon sonu göstereceğin performansa göre belirleriz" karşılığını vermesiyle transfer riske girdi. 
Bir de Emenike var!
F.Bahçe'nin bu transferdeki zorluğu sadece Doumbia'nın yüksek fiyat istemesi değil. UEFA'nın denetimli serbestliğiyle hareket eden Sarı Kanarya'nın bu oyuncuyu transfer edebilmesi için Emmanuel Emenike'nin transferinin gerçekleşmesi gerekiyor. West Ham'ın istediği futbolcuda istenen rakamlara gelinirse bu oyuncudan gelecek parayla Doumbia transferi gerçekleşecek. Fenerbahçe'nin olası bir pürüze karşı Juventus'tan Simone Zaza ve Sporting Lizbon'dan Andre Carillo'yla dirsek temasını koruduğu belirtiliyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...