Golcü için geri sayım

Golcü için geri sayım

SPOR Haberleri

Ara transfer döneminde sona yaklaşılırken, Fenerbahçe'de golcü için sayım başladı.

%60 Doumbia

West Ham ile anlaşan Emenike, sağlık kontrolü için Londra’ya gitti. Sarı-Lacivertliler de bir golcü kiralamak için düğmeye bastı. Yöneticiler, Doumbia için Roma’ya gitti. Fildişi Sahilli golcüyü Marsilya da transfer etmek istiyor. Hatta Fransız ekibinin başkanı Laburne de bunun için İtalya’da... Ancak Salih Uçan’ı kiralarken Roma ile yakın ilişkiler kuran Sarı- Lacivertliler’in, Seydou Doumbia’ya imza attırma konusunda çok daha avantajlı olduğu öğrenildi. Kanarya’nın 28 yaşındaki forvete Marsilya’dan daha cazip bir teklif sunduğu kaydedildi. İtalyan basınına göre Fenerbahçe, bu transferi her an açıklayabilir.

%30 Luiz Adriano
Seydou Doumbia konusunda bir pürüz çıkması halinde Fenerbahçe, Brezilyalı golcüye yönelecek. Sarı-Lacivertliler, sezon başında da Luiz Adriano için girişimlerde bulunmuş ancak transferi Milan bitirmişti.  28 yaşındaki futbolcu burada beklediği ortamı bulamadı. Geçtiğimiz hafta bir kulüple görüşmek için Çin’e gitti ama anlaşma sağlayamadı. Milan, Luiz Adriano’yu göndermeye dünden razı. Tek sorun oyuncuyu bonservisiyle vermek istemeleri. Fenerbahçe Yönetimi şimdilik Doumbia’ya ağırlık verdiği için Adriano konusunda ciddi bir pazarlık yapılmadı.

%10 Correa
Sarı-Lacivertliler’in forvet konusunda C planı da hazır. Buna göre, İtalya’daki görüşmelerden sonuç çıkmaması halinde rota İspanya’ya dönecek. Atletico Madrid’in 20 yaşındaki oyuncusu Angel Correa’yı kiralamak için girişimler başlayacak. İspanyol ekibinin teknik patronu Simeone, Fenerbahçe’de Van Persie, Nani gibi yıldızların olması, Süper Lig’de şampiyonluk yarışı vermesi ve Avrupa Ligi’nde mücadele etmesi gibi nedenlerden dolayı Correa’nın Fenerbahçe’ye kiralanmasına sıcak bakıyor. Oyuncunun da bu konuda sorun çıkarması beklenmiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...