Gökhan Töre: 'Bu ne ya! Şaka gibi...'

/ Kaynak: Hürriyet
Gökhan Töre: 'Bu ne ya! Şaka gibi...'

SPOR Haberleri  / Hürriyet

Ziraat Türkiye kupasında dün akşam oynanan ve müthiş bir çekişmeye sahne olan Beşiktaş-Sivas Belediyespor maçının son anlarında Gökhan Töre'den ilginç bir tepki geldi.

10 kişi kaldıktan sonra 2-0 geriye düşen ve arka arkaya bulduğu 3 golle öne geçen Beşiktaş son 5 dakikada yediği 2 golle Sivas Belediyespor'a 4-3 mağlup oldu. 

Siyah beyazlıların 3.golünü atan ve takımını öne geçiren Gökhan Töre Sivas Belediyespor'un önce beraberliği sonra galibiyeti getiren golüyle büyük şok yaşadı.Maçın son dakikalarında köşe atışı için kenara gelen Gökhan Töre foto muhabirlerine dönerek 'bu ne ya şaka gibi' tepkisini verdi.

GÜNEŞ: ALT LİGDEKİ BİR TAKIMA KAYBETMEK ÜZÜNTÜ VERİCİ
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçta futbolcularının konsantrasyon eksikliği yaşadığını söyledi. Güneş, "Kendimizden daha alt bir ligde mücadele eden takıma kaybetmek üzüntü verici. Yine de bunu çok büyük bir kayıp olarak görmüyorum. Kulvar dışına çıkmadan böyle bir sonucu görmek bizim için artı. Sakatlık ve cezalı olmadan tamamlamayı düşündüğümüz bir maçta maalesef hem cezalı oyuncumuz oldu hem de ufak tefek sakatlıklar yaşandı. Oyun disiplininden koptuğumuz için pozisyon vermememiz gereken rakipten goller yedik. Onları düzelteceğiz" dedi.

ZAFER TURAN: GURURLUYUZ
Sivas Belediyespor Teknik Direktörü Zafer Turan, Beşiktaş karşısında aldıkları galibiyetten dolayı mutlu olduklarını, güçlü rakipleri karşısında şansın da kendilerine yardım ettiğini söyledi. Turan, "Gruptaki diğer maçın ardından son 16 turuna yükselmek için Beşiktaş gibi bir takımı mutlaka yenmemiz gerekiyordu. Arada sıklet farkı vardı ama hiçbir zaman umudumuzu kaybetmedik. Beşiktaşlı oyuncunun kırmızı kart görmesi ve 1-0 öne geçmemiz bizim lehimize gelişen olaylardı. Maçın son bölümünde oyuncularımın pes etmemesi ve karşılaşmayı kazanmak için çaba sarf etmesi beni sevindirdi. 4-3'lük galibiyet ve bir üst tur... Bizim adımıza gurur verici bir olay. Mutluyuz, şans da bize yardım etti" diye konuştu.

SPOR
Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...