Doumbia'dan flaş istek!

/ Kaynak: Habertürk
Doumbia'dan flaş istek!

SPOR Haberleri  / Habertürk

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmaya çalıştığı Roma'nın golcüsü Seydou Doumbia, Sarı-Lacivertliler'den oynama garantisi istedi.

Teknik direktör Vitor Pereira, sonunda bir golcüye daha kavuşuyor...
Sezon başından bu yana forvetteki eksikliği sürekli olarak vurgulayan Portekizli hocanın talebi üzerine harekete geçen F.Bahçe yönetimi, Roma’dan Seydou Doumbia’yı kadroya dahil etme konusunda önemli aşama kaydetti.
Sarı-Lacivertliler’in bu transferin gerçekleşmesi için olmazsa olmazı Emenike’nin kiralık olarak bir kulübe verilmesiydi.
Bunun için de Nijeryalı yıldız ile ilgilenen West Ham kulübü ile son derece çetin görüşmeler yaşandı.
Yapılan görüşmeler sonunda her iki kulüp de anlaşmaya vardı ve imza için ufak tefek pürüzler kaldı.
Bu gelişmelerin ardından Emmanuel Emenike dün sabah soluğu Londra’da aldı... West Ham kulübü tarafından sağlık kontrolünden geçirildi.
West Ham tarafından sağlık kontrolünden geçirilen Emenike’nin transferinin netleşmesi sonrası Kanarya vakit kaybetmeden Doumbia için girişimlere başladı.

OYNAMA GARANTİSİ DE İSTİYOR
İtalyan ekibiyle satın alma opsiyonuyla kiralama konusunda kısa sürede anlaşma sağlayan Kanarya’nın kurmayları oyuncuyla ise kıran kırana bir pazarlık yürütüyor.
Fildişili’nin talep ettiği ücret ve oynama garantisi istemesi, görüşmelerdeki en büyük zorluk olarak öne çıkıyor.
Ancak taraflar henüz masadan kalkmazken transferin kısa süre içerisinde netlik kazanması bekleniyor.

LİSTEDE BOU DA VAR
F.Bahçe’de forvete takviye için çalışmalar tüm hızıyla sürerken, listede sürpriz bir isim de var.Doumbia’da büyük yol kateden Sarı-Lacivertliler, herhangi bir olumsuz durumda Arjantin’de Racing Club forması giyen Gustavo Bou’yu da B planı olarak listesinde bulunduruyor.
Santrfor bölgesinin yanı sıra sol kanatta da görev alabilen 25 yaşındaki Tangocu, kısa süre önce ezeli rakip G.Saray’ın da gündemine gelmişti.

SPOR
Kaynak: Habertürk
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...