G.Saray'ı yarı yolda bırakmam

/ Kaynak: Fotomaç
G.Saray'ı yarı yolda bırakmam

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Tecrübeli çalıştırıcı, kulüpteki olumsuz koşullarla ilgili "Bir yola girdiysek sonuna kadar bu yolda gideriz. Kariyerim bir yara alacaksa burada alsın. Buna da hazırlıklı geldik zaten" dedi

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, transfer yapmayacak olmalarının kendilerini olumsuz etkilemeyeceğini, başarılı olmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ifade etti. Florya'daki idman öncesinde gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunan deneyimli çalıştırıcı, "Başkanımızla yaptığımız planlamada Donk'un dışında takip ettiğimiz 2'si genç 5 futbolcu vardı. UEFA'ya üç yeni isim bildirme şansımız vardı. Linnes'i bu üç ismin dışında değerlendirdik. İsimleri belli olan ve görüşmeler hem İstanbul hem de yurt dışında temaslar devam ederken, belli bir aşamaya gelmişken UEFA'dan bir mektup geldi. Daha geriye dayalı durumlarla ilgili bir mektup geldi" diye konuştu. 

Başkanla oturup konuştuk 
Mektupla ilgili Başkan Özbek ile bir görüşme yaptıklarını kaydeden Denizli şöyle devam etti: "Düşündüğümüz futbolcularla ilgili bu koşullarda bizim artık bir transfer dahi yapmamızın kulüp açısından çok zor olacağını konuştuk. Bir transfer dahi zordu artık. Hem kulübümü hem takımımı düşünmek zorundaydım. İkisini ayrı düşünmemiz mümkün değil. Oluşan tablo kulübe çok zor koşullar çıkardı. Dolayısıyla transferin yasal sürecin bitmesine üç gün kala koşulları zorlayarak tamamlamak istiyoruz. Şu andan itibaren bizim Galatasaray olarak transfer yapmamızın son derece kısıtlandığını söyleyebilirim." 

Yine de G.Saray'ı kabul ederdim 
Olumsuz gelişmelere rağmen çalışmalarını yarı yolda bırakmayacağını dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, "Bir yola girdiysek sonuna kadar bu yolda gideriz. Kariyerim bir yara alacaksa burada alsın. Buna da hazırlıklı geldik zaten açıklamasını yaptı. Denizli, bir basın mensubunun, 'Galatasaray'daki bu durumlar daha önceden olsaydı yine göreve gelir miydiniz? şeklindeki sorusuna da, "Burası Galatasaray ise ben de Mustafa Denizli'ysem yine gelirdim" yanıtını verdi. 

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...