Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Transferde bomba üstüne bomba... 4 futbolcu birden!

Transferde bomba üstüne bomba... 4 futbolcu birden!

SPOR Haberleri

Trabzonspor, Akhisar Belediyespor'da forma giyen Güray Vural ile görüşmelere başladığını borsaya bildirdi.

Trabzonspor, Muhammet Demir'in ardından Güray Vural'ı da kadrosuna kattı. 

Bordo-Mavililer, AKhisar Belediyespor ve tecrübeli futbolcu ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Trabzonspor'dan KAP'a yapılan açıklama şöyle;
Profesyonel futbolcu Güray Vural'ın Kulübümüze transferi konusunda, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor Kulübü ve futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır.
Kamuoyunun bilgisine duyurulur.

Soner ve Alper Akhisar'a gitti
Trabzonspor Güray Vural için genç oyuncuları Alper Uludağ ve Soner Aydoğdu'yu ise Akhisar Belediyespor'a gönderdi.  Alper ve Soner Kap'a bildirildi;
Profesyonel futbolcularımız Alper Uludağ ve Soner Aydoğdu'nun  Akhisar Belediye Gençlik ve Spor Kulübü'ne transferi konusunda, görüşmelere başlanmıştır.
Kamuoyunun bilgisine duyurulur.

Bosingwa geri döndü!
Trabzonspor, sezon ortasında yollarını ayırdığı Portekizli futbolcu Jose Bosingwa ile yeniden anlaştı. Bosingwa'yı tekrar kadrosuna katan Bordo-Mavililer KAP'a da açıklamada bulundu:
Profesyonel futbolcu Jose Bosingwa da Silva'nın Kulübümüze transferi konusunda,  futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır.
Kamuoyunun bilgisine duyurulur.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...