Benitez formayı giymişti

/ Kaynak: Fotomaç
Benitez formayı giymişti

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Galatasaray'ın teknik direktörü Mustafa Denizli, Arjantin'in Independiente'den kadroya katılmasını istediği Martin Benitez hakkında son bir açıklama yaptı.

Denizli, UEFA'dan gelen yazı sonrasında Benitez transferinin rafa kalktığını ifade ederek, "Martin Benitez bu olaylar olmasaydı Galatasaray forması giymişti" ifadesini kullandı.

AĞIR DARBE YEDİK
Mustafa Denizli, Galatasaray'ın yarışın içinde kalmaya devam edeceğini dile getirerek sözlerini şöyle sürdürdü: "Hiç kimse olumsuz bir düşünceye kapılmasın. Galatasaray kimseye muhtaç değildir. Ne eskiden ne de şimdi! Galatasaray kurulduğundan bu yana her yıl şampiyon olmadı. Büyüklüğünü her yıl şampiyon olarak elde etmedi. Büyüklüğünü koşulları yerine getirerek elde etti. Bu yarışın içindeyiz. Yarışı sonuna kadar kovalarız. Ankara'da ağır bir darbe aldık. Bu ağır oldu. Bunun acısını mutlaka çıkartacağız. Şu anda kupada yürüyoruz. Avrupa'da UEFA var. Onun dışında ligde kalan maçlar var. Taraftarımızın takımdan mutlu olarak ayrılacakları profil çizeceğiz."

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...