HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Arda doğum gününde haftanın maçına çıkıyor

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Arda doğum gününde haftanın maçına çıkıyor
Arda Turan, Barcelona, Atletico Madrid, Simeone, , Haber

SPOR Haberleri  / AA

Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan, 29. yaş gününde eski takımı Atletico Madrid'e karşı oynayacak.

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 22. haftasında yarın yapılacak Barcelona-Atletico Madrid maçı öncesinde, İspanya'da en çok konuşulan isim Arda Turan oldu.

Eski takımı Atletico Madrid'e karşı ilk kez Barcelona forması giyecek Arda, yarın aynı zamanda 29. yaş gününü de kutlayacak. Arda, Katalan basınında yer alan bir açıklamasında, "En iyi yaş günü hediyem Atletico maçını kazanmak olacak" ifadesini kullandı.

Özellikle bugünkü haberlerinde Türk futbolcuya geniş yer ayıran Katalan basını, Arda'nın hem saha içinde hem de dışındaki yaşantısını anlatarak, "Bayrampaşa'nın kahramanı" yorumunu yaptı.

Arda'yı son günlerde ön plana çıkaran Barcelona Kulübü de milli futbolcuyla ilgili bir belgesel hazırladığını duyurdu. Arda'nın bu zamana kadarki kariyeri, ailesi ve Bayrampaşa'daki çocukluk dönemine ait röportajların da yer aldığı belgeselin, pazar günü TSİ 22.00'de Barça TV'de yayınlanacağı bildirildi.

Simeone'den Arda yorumu

Arjantinli teknik adam, eski futbolcusu için "Bize her şeyini veren bir futbolcu ve onu çok seviyoruz. Bizim işimize her zaman sadık biri oldu ve onunla çok güzel anılarımız var. Barça'ya gitmesi beni memnun etti çünkü bu iyi çalışıyoruz demek" şeklinde görüş belirtti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...