Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ali Ay: Batalla ile sözleşme yapabileceğiz

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Ali Ay: Batalla ile sözleşme yapabileceğiz

SPOR Haberleri  / AA

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, kulübün vergi borcuyla ilgili sorununu çözdüklerini, böylelikle futbolcu Pablo Martin Batalla ile sözleşme yapabileceklerini söyledi.

Osmangazi İlçe Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursaspor'un Özlüce Tesislerini ziyaret ederek Ali Ay ve yönetim kurulu üyelerine başarı diledi.

Dündar ziyarette yaptığı konuşmada, Bursaspor'un kent için çok önemli bir değer olduğunu söyledi. İhtiyaç duyulduğunda belediye olarak her zaman yeşil-beyazlı takımın yanında olduklarını kaydeden Dündar, destek olmaya da devam edeceklerini belirtti.

Seçimin ardından camiada güzel bir atmosfer ve sinerji oluştuğunu dile getiren Ay, şunları söyledi:

"Ayağınızın tozuyla geldiniz size müjdeli bir haber vereyim. Vergi işini hallettik. Bu demek oluyor ki Batalla ile sözleşme yapabileceğiz. Yarına yetiştirebilirsek Batalla'yı pazar günü maçta oynatabiliriz. Ankara'ya gittik. Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu ve Maliye Bakanımız bize çok yardımcı oldular. Bursa milletvekilimiz Hüseyin Şahin çok yardımcı oldu ve bu işi hallettik. Bu stadyumu dolduralım. Şu borçları biraz aşağıya çekelim."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...