Hayatının hatası olur

/ Kaynak: Fotomaç
Hayatının hatası olur

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Yönetici Ali Yıldırım'ın ikna etmeye çalıştığı Doumbia, Roma'nın Türk oyuncusu Salih Uçan'a F.Bahçe ve Türk futboluyla ilgili sorular sordu

İtalya'da görüştüğü Roma idarecileriyle anlaşan yönetici Ali Yıldırım, Seydou Doumbia'yı ikna etmeye çalışırken, Fildişili golcü, dün soluğu takım arkadaşı Salih Uçan'ın yanında aldı. Doumbia, Fenerbahçe'den Roma'ya kiralık giden Salih'e sarı-lacivertli kulüple ve Türk futboluyla ilgili sorular sordu. Salih ise Doumbia'ya "Fenerbahçe'nin teklifini geri çevirirsen hayatının hatasını yaparsın" şeklinde net bir yanıt verdi. Salih, 28 yaşındaki Doumbia'ya şunları söyledi: "Fenerbahçe, Türkiye'nin en büyük kulübüdür. Her sene şampiyonluğa oynar. Mali yapısı çok güçlüdür. 20 milyon taraftarı var. Stadı büyüleyici. O taraftar önünde coşarsın. Ayrıca Türkiye ligi de son derece çekişmelidir. Zor bir lig. Çok kaliteli takımlarda forma giyen dünya yıldızları var. Hiç düşünme, kabul et." Bu konuşma sonrası Doumbia, Fenerbahçe'ye daha sıcak bakmaya başladı. Yıldız futbolcuyla İngiltere'den Newcastle United da ilgileniyor. 

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...