Arkamızdan havlıyorlar

Arkamızdan havlıyorlar

SPOR Haberleri

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Şan Ökten Tesisleri için yapılan törende gündem oluşturacak açıklamalarda bulundu.

Başkan Orman, Beşiktaş'ın iki maçının ertelenmesinin olumsuz hava oluşturup oluşturamayacağı şeklindeki soruya, "Niye olumsuz hava oluştursun? Her şeye negatif tarafından bakarsanız, negatif olur. Doğa olayı. Kimsenin organize ettiği bir şey değil. 'Her şeyde hayır vardır' demek lazım. Beşiktaş'ın iki maçı ertelendi. Ayarlasan olmaz. Dezavantaj çıkacak diye bir şey yok. Beşiktaş'ın çok kuvvetli bir kadrosu var. Çıkar, maçlarını oynar, kazanır. 4 transferimiz var. Veli, Tolgay, Boyko ve Alexis.. Zaten takımımız kuvvetliydi. Alacak, para sıkıntısı yok. Bonservis borcu yok. Stadın son süreçleri. Kışın ortasında baharlı günler yaşıyoruz" yorumunu yaptı. 

Şu an övme zamanındayız 
Fikret Orman, sıkıntı görmek isteyenlerin, Beşiktaş'ı karıştırmak isteyenlerin olacağını belirterek, "Kıskananlar olabilir. Onlar da olacaktır. Bir Moğol Atasözü var: Bir kurdun arkasından 40 tane köpek havlar. Zaten havlamıyorsa o kurt, kurt değildir. Beşiktaş büyük bir kurttur, arkasından da havlayanlar olacaktır" ifadelerini kullandı. Taraftarların "Fikret Orman'la kız istemeye gitsek, düğünü kız tarafına yaptırırız" sözleri için Başkan Orman; "Bazı şeyleri övmemiz de yermemiz de fazla oluyor. Şu an övme zamanındayız. Allah yerme zamanını göstermesin. İşimizi yapmaya çalışıyoruz. Çok pazarlıkçı bir insan da değilim. Ama konu Beşiktaş olunca gerisi teferruat oluyor" ifadesini kullandı.

Seba ile kıyaslanamam 
Başkan Fikret Orman, Süleyman Seba ile kıyaslanması ile ilgili soruya; "Süleyman Abi ile kimseyi kıyaslamak mümkün değil. Abimizdir, Allah rahmet eylesin. Dönem şartlarına göre değerlendirmek lazım. O dönemin yokluklarıyla bu dönemin varlıkları arasında icraat yapmak farklı şey. Bence bizler daha şanslıyız. Her gün üstüne koyarak gitmeye gayret ediyoruz" dedi.

Sonuna kadar gideceğiz 
Fikret Orman, Ziraat Türkiye Kupası'nda hedefleri ile ilgili soruya şu yanıtı verdi: Bu seneki konsantrasyonumuz camia olarak şampiyonluk. Vodafone Arena'ya dönüp şampiyonluk turunu orada atmak istiyoruz. Tabii ki Beşiktaş her maçı kazanmak için oynayacak. Ziraat Kupası'nda da gittiğimiz yere kadar gideceğiz. Daha rekabetli maçlar oynayabiliriz.

Yiğitliği öldürdüler
Sivas Belediye yenilgisi sonrası Trabzon taraftarlarının tepkisi için Fikret Orman; "Ayıp ediyorlar. Sosyal medya çıkınca yiğitlik öldü. Herkes oradan bir şey yazıyor, iftira atıyorlar. Yüzünüze geldiği zaman öyle olmuyor" yorumunu yaptı.

Şubat'ta açıklarız
Vodafone Arena Stadı'nın ne zaman açılacağını Şubat ayının ortalarında açıklayacaklarını ifade eden Fikret Orman; "Beşiktaş, bizim aldığımız dönemdeki Beşiktaş değil. Beşiktaş artık büyüdü. İmkanları genişledi. Hep beraber hissediyoruz.Stadın da sonuna geliyoruz.
Şubat'ın ortalarına doğru hangi gün açacağımızı anons edeceğiz.Gece gündüz çalışıyoruz" ifadesini kullandı.

İyiler her daim kazanacak
Takım içindeki bazı oyuncuların (Sosa) sözleşmelerinde iyileştirmeye gidilmesini istemesiyle ilgili olarak konuşan Başkan Orman, "Beşiktaş'ta sözleşmeler gün içerisinde değil, süreç içerisinde yapılıyor. Oyuncularımızın performansı iyi olduğu sürece elimizden geldiğince desteklemeye çalışıyoruz" dedi.

Pazarlık şansımızı düşürüyor
Başkan Orman, futbolcu transferleri için yapılan KAP bildirilerinde değişiklik olması ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: "Rakiplerimiz de transfer yapıyor ve açıklamıyor. Biz açıklıyoruz. Bu bize şöyle dezavantaj oluşturuyor. Başka oyuncu ile pazarlık yaparken herkes o verileri gördüğü için ona göre pazarlık etmeye çalışıyor. Artık ondan rahatsızlık duyuyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...