Pereira'dan maç sonu açıklama: Sezon sonu...

Pereira'dan maç sonu açıklama: Sezon sonu...

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira, Kayserispor'u uzatma dakikalarının ardından 1-0 geçerek çeyrek finale yükseldikleri maçı değerlendirdi.

Kayserispor'un futbolunu öven Pereira, "Çok kaliteli bir takımla karşılaştık. Teknik direktörleri için de aynı şey geçerli. Tolunay Kafkas tam bir büyük takım hocası bence. Kalitelerini gösterdiler. Bizim için çok zorlu bir maç oldu. Herkesten puan alabilecek bir takım oluşturmuş Kayserispor. Maçın bazı kısımlarında baskı yapmayı başardık. Hak ederek kazandığımızı düşünüyorum, ama rakibimiz de tebriği hak ediyor" dedi.

"BU KULÜPTE MUTLUYUM"

Oyuncularından memnun olduğunu kaydeden 47 yaşındaki antrenör, "En önemlisi burada, benim her oyuncumdan memnun olmam. Her oyuncumun gösterdiği performanstan memnunum, buna Diego da dahil. Taraftarımıza ve oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Taraftarlarımız harika atmosferi yaşattılar tekrar. Bu kulüpte mutluyum" diye konuştu.

"SEZON SONUNDA GÖRECEĞİZ"

Taraftarların yaptığı tezahüratlar için de konuşan Portekizli hoca, "Sezon sonunda kimin neyi kutlayacağını göreceğiz. Bekleyelim... Farklı bir ülkedeyim. Artık güçlü ve kendinden emin bir takımız. Sezon sonunda çok şeyi kutlayacağız" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...