Barcelona klasiği, Atletico Madrid'e yine şans tanımadı

Düzenleyen:
Barcelona klasiği, Atletico Madrid'e yine şans tanımadı

SPOR Haberleri

Arda’nın son 23 dakikada forma giydiği maçta Barça sahasında 3 puana Messi ve Suarez ile uzandı

La Liga'da 21. hafta mücadelesinde Barcelona sahasında konuk ettiği Atletico Madrid’i 2-1 yendi. Atletico'nun 10.dakikada Koke ile bulduğu gol Nou Camp tribünlerini şoke etti. Barcelona 30. dakikada Lionel Messi ile 1-1’i yakalarken, 38'de ise Luis Suarez sahne aldı ve karşılaşma 2-1 sona erdi. Misafir takımda Filipe Luis 44’te, Diego Godin ise 65’te kırmızı kart gördü. Arda Turan, mücadeleye yedek kulübesinde başlarken, 67. dakikada Ivan Rakitic'in yerine şans buldu. Barça böylece Atletico'ya karşı yenilmezlik serisini 12 maça çıkardı. Mücadeleyi 94 bin 990 biletli seyirci takip etti ve bu sezonun seyirci rekoru kırıldı. Öte yandan Arda Turan'ın Barcelona'da oynamaya başlamasıyla birlikte Nou Camp'ta Türk taraftarların sayısının da arttığı gözlendi. Tribünlerde 10'dan fazla Türk bayrağının dalgalanması dikkat çekti.

Arda Turan'dan sponsor sitemi!
A.Madrid maçı sonrası konuşan Arda Turan, "Barcelona'nın bir parçası olduğum için çok mutluyum. En iyisini yapmak için çalışıyorum. Takım halinde hareket edip kupalar kazanmak için buradayım" dedi. "Gençlere örnek olmak istiyorum. Herkesin hayal ettiği noktadayım. Hayalimin en tepesiydi Barcelona" vurgusu yapan Arda, sponsorlar sayesinde Barça'ya transfer edildiği yönündeki spekülasyonlar üzerine gülerek, "Sponsor diyorlar. Şu sponsorları arıyorum, bulsak da birkaç tane daha getirsek. Ben bunlara bakmıyorum. Çalışmaya devam ediyorum" şeklinde konuştu. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...