Pereira'yı çıldırttılar!

Pereira'yı çıldırttılar!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Kayserispor maçı sırasında rakip takımın oyuncusu Zeki Yavru ve teknik heyetiyle gerginlik yaşadı.

Fenerbahçe'nin Kayserispor'u 1-0 yendiği Ziraat Türkiye Kupası maçına damga vuran isimlerin başında Vitor Pereira geldi.Karşılaşma sırasında neredeyse bir an bile yerinde duramayan, sürekli saha kenarından oyuncularına uyarılarda bulunan Portekizli teknik adam, rakip takımın futbolcuları ve teknik heyetiyle gerginlik yaşadı.

Pereira'yı çıldırttılar!

İlk olarak 12. dakikada Zeki Yavru ile karşı karşıya gelen Pereira, kendisini kasten yere atıp faul aldırdığı gerekçesiyle bu oyuncuyla tartıştı. Kayserisporlu futbolcunun numara yaptığını iddia eden Portekizli çalıştırıcı, güçlükle sakinleştirildi. Zeki Yavru, ligin ilk yarısında Kayseri'de oynanan maçta da Volkan Demirel ile tartışma yaşamıştı.

Pereira'yı çıldırttılar!

KAFKAS: PEREIRA HAKLIYDI
Karşılaşmanın 110. dakikasında Deniz Türüç'ün ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kalmasının ardından bu kez Vitor Pereira ile Kayserispor teknik heyeti arasında gerginlik çıktı. Yaklaşık 1 dakika süren tartışma, Tolunay Kafkas'ın Vitor Pereira'nın yanına gidip dostça elini uzatmasıyla sona erdi.
Tolunay Kafkas olayla ilgili olarak, "Bizim taraftan bir eldiven fırlatıldı ve Pereira da haklı olarak tepki gösterdi. Ben yatıştırmaya çalıştım" dedi.

Pereira'yı çıldırttılar!

SİZ DE ALKIŞLAYIN!
Vitor Pereira, Diego Ribas'ın 118. dakikada attığı golün ardından takımını alkışlamaya başladı ve taraftarlara, "Siz de alkışlayın" anlamına gelen işaretler yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...