Çeyrek altın Diego'dan!

/ Kaynak: Fotomaç
Çeyrek altın Diego'dan!

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Sarı-lacivertliler, normal süresi golsüz biten maçta kalesinde 'devleşen' Abdülaziz'i 113'te Diego ile aştı. Kayseri'de 117'de Oliveira'nınş utu direkten döndü

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe, Kayserispor'u ikinci uzatmada Diego'nun attığı golle yenerek çeyrek finale yükseldi. Müthiş bir mücadeleye sahne olan karşılaşmanın normal süresi iki takım da gol bulamayınca golsüz kapandı. Fenerbahçe adına 8'de Nani, 36'da Ozan, 44'te Van Persie Abdülaziz'i geçemedi. 

Abdülaziz duvar ördü 
58'de Nani, Mabiala'nın müdahalesiyle yerde kalınca, penaltı bekledi. Hakem Serkan Çınar oralı olmadı. Günün başarılı ismi Abdüalziz, 80'de Caner'in şutunu da köşeden nefis çıkarınca normal süre 0-0 sona erdi. 

Kayseri 10 kişi kaldı 
Uzatmalarda Markovic de 98 ve 103'te Abdulaziz engelini aşamadı. 110'da Deniz Türüç, hakemi aldatmaktan ikinci sarı kartla atıldı. 113'te sahneye çıkan Diego, Kadlec'in ortasında kafa ile topu Abdulaziz'in uzanamayacağı köşeye bıraktı: 1-0. 117'te Oliveira'nın şutunda top yan direkten dönünce, Fenerbahçe çeyrek finale yükseldi.

Pereira'dan ideal kadro
Vitor Pereira, Kayseri karşısına beklendiği gibi as kadrosu ile çıktı. Kjaer, Mehmet Topal, Souza, Ozan, Nani ve Caner ilk 11'de yer aldı. Kalede yine Fabiano oynadı. Forvette ise 4 maç aradan sonra Van Persie onbirde yer aldı. Pereira, gol gelmeyince 64'te Ozan'ın yerine Fernandao'yu alarak çift forvete döndü.

Rakip salı belli olacak
Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek ve yarı final müsabakalarının kuraları salı günü TFF'nin İstanbul Riva'daki merkezinde çekilecek. Saat 14.30'da başlayacak kura çekimine son 16 turunda rakiplerini eleyen 8 takım katılacak. Çeyrek ve yarı final müsabakaları çift maç eleme usulüne göre yapılacak.

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...