Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bu yılın en önemli maçı

Bu yılın en önemli maçı

SPOR Haberleri

Mandıralı: Akhisar ile oynayacağımız kupa karşılaşması belki de bu sezonun en önemli maçı. Bunu futbolculara anlatacağım ve Trabzonspor'u hak ettiği yere getireceğiz

Teknik direktör Hami Mandıralı, A Spor'a önemli açıklamalar yaptı. Akhisar karşılaşmasının sezonun en önemli maçı olduğuna da vurgu yapan Mandıralı, şöyle konuştu: "Pazartesi günü (yarın) Türkiye Kupası'nda Akhisar ile eleme maçında karşı karşıya geleceğiz. Belki de bu yılın en önemli maçını oynayacağız. Bunu anlatacağız futbolcularımıza. Takımda iyiye gidiş var. Ama tabii ki kimsenin elinde sihirli değnek yok. Bizim sihirli değneğimiz ayaklarımız. Futbolcular çok çalışacak ve bunu sahada gösterecek. Trabzonspor'u hak ettiği yere hep birlikte taşıyacağız." 

Taraftar destek vermeli 
Mandıralı, tribünlerin boş kalmasının camiaya yakışmadığını da ifade ederek, "Biz onların oyuncularıydık bir dönem, hocaları oldum şahsıma gösterdikleri ilgi alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Trabzonspor'da görev almam için inatçı ve baskıcı davrandılar. Çok çalışacağız. Bunları yaparken onları yanımızda istiyoruz. Trabzon şehrinin Trabzonspor'dan başka özelliği yok. Tek isteğimiz taraftarlarımız tribünde bizi en iyi şekilde desteklesinler" dedi. 

Stoperler sakat ve hasta 
Takımdaki sakat oyuncularla ilgili olarak da Mandıralı, şu ifadeleri kullandı: "Sakat oyuncularımız var ama bütün oyuncalarımız çok kıymetli. Ama düşünebilir misiniz defansın göbeğinde oynayan stoperlerimiz sakat ve hasta. Mehmet Ekici ısınırken sakatlandı. Bunlar önemli şeyler ama ben büyüklerimden öyle duydum. Futbolda mazeret duymamak lazım. Diğer futbolcuları harekete geçirmek lazım. Oyuncularımıza çok çok büyük sorumluluk düşüyor. Oyuncularımızdan kendi takımlarında gösterdikleri performansı göstermelerini istiyoruz. Antrenmanda tepkileri çok iyi sadece maç performansları kaldı."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...