Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kapustka hazır bekliyor

/ Kaynak: Fotomaç
Kapustka hazır bekliyor

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Galatasaray Yönetimi, Lukas Podolski'nin satılması halinde yerini Bartosz Kapustka ile doldurmayı planlıyor. Polonyalı oyuncunun, Aslan'dan haber beklediği belirtildi

Cimbom, Lukas Podolski'nin alternatifini hazırda tutuyor... Alman oyuncunun, Çin ekibi Shanghai Shenhua'ya gitmesi halinde yerine Bartosz Kapustka'nın transfer edileceği öğrenildi. Cracovia forması giyen 19 yaşındaki Polonyalı oyuncunun, sarı-kırmızılı yönetimden haber beklediği bildirildi. Kanatların yanı sıra forvet ve forvet arkasında da oynayabilen Kapustka için 2.5 milyon euro bonservis bedeli gözden çıkarıldı. Mustafa Denizli'nin de genç oyuncuya onay verdiği ifade edildi.

20 maçta 10 asist
Cracovia ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kapustka, bu sezon 20 maçta 3 gol atıp, 10 asist gerçekleştirdi. Polonya futbolunun yeni gözdelerinden 1.78 boyundaki oyuncu, milli takımda da 3 kez yer alıp, 2 gol attı.

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...