Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pereira, gol sevincini top toplayıcı çocukla yaşadı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Pereira, gol sevincini top toplayıcı çocukla yaşadı

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe'in Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira, Kayserispor maçında uzatmalarda atılan golün sevincini yedek kulübesinin yanında bulunan top toplayıcı çocuğa sarılarak yaşadı.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçında dün akşam Kayserispor’u evinde ağırlayan Fenerbahçe, uzatmalarda bulduğu golle çeyrek finale yükseldi. Uzatmalarda Brezilyalı futbolcu Diego Ribas'ın golü ile öne geçen Fenerbahçe’de, Teknik Direktör Vitor Pereira bir kez daha gol sevincini ilk olarak top toplayıcı çocukla yaşadı. Sarı-lacivertli futbolcular birbirlerine sarılırken, Pereira ise gol sevincini yedek kulübesinin yanında bulunan top toplayıcı çocuğa sarılarak yaşadı.

Fenerbahçe’nin Portekizli Teknik Direktörü Vitor Pereira, Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında kendi evinde Antalyaspor, Süper Lig’in 11. haftasında Torku Konyaspor maçlarında da gol sevincini yedek kulübesinin yanında bulunan top toplayıcı çocuğa sarılarak yaşamıştı. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...