Chelsea'nin hedefi Griezmann!

Chelsea'nin hedefi Griezmann!

SPOR Haberleri

Chelsea, yıldız futbolcusu Eden Hazard'ın sezon sonu takımdan ayrılması halinde, Antoine Griezmann'ı transfer etmek istiyor. Mavilier, bu transfer için Atletico Madrid'e 80 milyon Euro ödemeye hazır.

Chelsea formasıyla geçtiğimiz sezon Premier Lig'in en iyi oyuncusu seçilen ve Mavilerin şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Eden Hazard, bu sezon o görüntüsünden oldukça uzaklaştı. 

Sakatlıkların da etkisiyle bir türlü ritim bulamayan Belçika Milli Takımı'nın yıldızı Hazard, buna karşın Avrupa'nın en değerli oyuncularından biri olmaya ve devlerin dikkatini çekmeye devam ediyor.Belçikalı futbolcu için Real Madrid ve PSG'nin yaz transfer döneminde Chelsea'nin kapısını çalması beklenirken, Maviler Hazard'ın ayrılığına kendisini hazırlıyor. 

SERBEST KALMA MADDESİ: 80 MİLYON EURO!
Chelsea'nin 1 numaralı hedefi ise Antoine Griezmann. Atletico Madrid formasıyla son 2 sezonda sergilediği futbolla Avrupa'nın en önemli hücum silahları arasında yer alan 24 yaşındaji futbolcu, 80 milyon Euro'luk serbest kalma maddesiyle Chelsea'nin iştahını kabartıyor.
Aldığı 2 sezonluk transfer yasağı bir dönem ertelenen Atletico Madrid, Griezmann için gelecek yüksek tekliflere ise sıcak bakıyor. Bu sezon Atletico Madrid'le tüm organizasyonlarda 19 gol kaydeden Antoine Griezmann, Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray'a da 2 maçta 4 gol atmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...