Torku Konyaspor çeyrek finale yükseldi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Torku Konyaspor çeyrek finale yükseldi

SPOR Haberleri  / AA

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Torku Konyaspor, Antalyaspor'u 1-0 yenerek, adını çeyrek finale yazdırdı.

81. dakikada Torku Konyaspor öne geçti. Rangelov'un soldan ortası sonrası ceza sahasında iyi yükselen Vukovic'in kafa vuruşunda, meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-0

Yeşil-beyazlı takım, rakibini 1-0 yenerek çeyrek finale yükseldi.

"Tüm Konyalılara armağan olsun"

Kocaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Antalyaspor'un oynadıkları ilk lig maçına göre daha sert ve organize bir takım olduğunu ifade etti.

İlk yarı Antalyaspor'un oyunu karşısında kontrolü ellerine alamadıklarını belirten Kocaman, ikinci yarı bu durumun tam tersi olduğunu dile getirdi. Kocaman, ikinci yarının başından itibaren doğru oynamaya başladıklarını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Baskı oluşturmaya çalıştık. Antalyaspor bu duruma dirense de özellikle organize halimiz ve fizik gücümüz karşısında yapacak çok bir şeyleri yoktu. Maçın ve turun kapısını açan golü, müsabakanın sonunda da olsa atmayı başardık. Tüm Konyalılara armağan olsun. Temel amaç turu geçmekti. Turu da gerçekten kuvvetli bir oyunla geçtik."

"Maçın son dakikalarında yediğimiz golle kaybettik"

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais ise iki takımın da iyi mücadele ettiğini söyledi.

Sonucun daha da farklı olabileceğine dikkati çeken Morais, "Maçın son dakikalarında yediğimiz golle kaybettik. Yapacak bir şey yok. Bugün maç bizim lehimize sonuçlansaydı da adil bir durum olacaktı. Rakibimiz kendi sahasında oynamanın avantajını iyi değerlendirdi" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...