Sinan Gümüş'ten maç sonu değerlendirme

Sinan Gümüş'ten maç sonu değerlendirme

SPOR Haberleri

Galatasaray'da son haftaların formda ismi Sinan Gümüş, gol attığı Gaziantepspor karşılaşmasını değerlendirdi.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Gaziantepspor’u 3-1 yenerek adını çeyrek finale yükselen Galatasaray’da Sinan Gümüş, açıklamalarda bulundu.
Son haftalardaki formda oyunuyla dikkat çeken genç futbolcu, “Bugün takım olarak yine güzel bir maç oynadık. İyi bir pres ve mücadeleyle oynamak istiyorduk, bunu başardık. Çeyrek finale yükseldik mutluyuz. Önümüzdeki maçlara iyi hazırlanmamız lazım. Allah’a şükür bugün de iyi performans sergiledim. Olcan ağabey de güzel gol attı. Taraftar hep bizim arkamızda duruyor. Onların arkamızda durması çok önemli, böyle devam inşallah” diye konuştu.
Sinan Gümüş sözlerini şöyle tamamladı;
“Çok daha fazla süre alıyorum. Bu genç futbolcu için önemli… Antrenmanlarda iyi çalışıyorum. Her gün çalışmalara bakıyorum. İyi performans için takım arkadaşlarımın da yardımı gerekiyor. Takımda ben tek değilim.”

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...