Tarih yazacaklar

Düzenleyen:
Tarih yazacaklar

SPOR Haberleri

Türkiye Kupası son 16 mücadelesinde Kayserispor’u eleyerek yenilmezlik serisini 25 maça çıkaran Fenerbahçe, gözünü yarım asırlık rekora dikti.

Türkiye Kupası son 16 mücadelesinde Kayserispor’u eleyerek yenilmezlik serisini 25 maça çıkaran Fenerbahçe, gözünü yarım asırlık rekora dikti. Sarı-lacivertliler, 5 maç daha yenilmezse, tam 48 yıldır kırılamayan bir rekoru tarihe gömecek. 1967-68 sezonunda, Macar teknik adam Ignace Molnar yönetimindeki Ogün Altıparmak, Can Bartu, Selim Soydan, Serkan Acar gibi efsanelerin de içinde bulunduğu kadro 29 maçta, 20 galibiyet, 9 beraberlik alarak en uzun yenilmezlik serisini yakalamıştı. Bu sezon 27 Eylül 2015’te Beşiktaş’ta kaybettikten sonra 25 maça çıkan Pereira’nın Fenerbahçesi de 18 galibiyet, 7 beraberlikle yenilmezlik serisine imza attı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...