Zarara engel olduk

Düzenleyen:
Zarara engel olduk

SPOR Haberleri

Trabzonspor Başkanı, "Mbia'yı ödediğimizden fazla parayla sattık. Bosingwa'yla anlaşmasak transfer yasağı gelecekti" dedi

Dün gece bir televizyon programına katılan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta çarpıcı açıklamalar yaptı. "Mbia ile skandal bir sözleşme imzalanmış" diyen Usta, "Göreve başladık, 2. gün genel müdür geldi bana dedi ki, ''Öyle bir durumla karşı karşıyayız ki  2 saat içinde Mbia'nın 1 milyon avro'luk ödemesi yapılmazsa 8 milyon avro alacağı çıkıyor''... Konuştuk, anlaştık ve Çin'e transferi gerçekleşti. Mbia'ya ne kadar para ödediysek, üzerine para alarak gönderdik. Zaten takımda kalmak istemiyordu. Ne o zarar gördü ne de Trabzonspor. Kulübün büyük bir zarara uğramasına engel olduk" ifadelerini kullandı. 
Gideri hızla düşürdük
Usta, "Trabzonspor'un sadece yıllık futbolcu giderleri 150 Milyon TL. 90 milyon gelir varken bu giderle huzur mümkün mü?" vurgusu yaparken, "30 oyuncumuz vardı. Aynı bölgede çok oyuncu mevcuttu. Tarihi bir operasyon yaptık. Feda demeyen sadece Erkan ve Sefa kaldı. Onlar da söz verdiler. 78 milyon yıllık gidere düştük. İshak ve Deniz bizimle olmayabilir. Onları da düşünürsek 75 milyon gidere ineceğiz" dedi. Başkan, "Bosingwa'ya 2.5 milyon avro ödememiz gerekiyordu. 1 milyonu acildi. Günlerce görüştük ve onunla da anlaştık. Yoksa Trabzonspor'a geçici transfer yasağı gelecekti" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...