Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pereira'dan RvP patlaması

Düzenleyen:
Pereira'dan  RvP patlaması

SPOR Haberleri

Portekizli teknik adam, yıldız golcünün daha fazla topla buluşmasında ısrarcı davranırken oyuncularına “Onu topla buluşturmaktan aciziz” dedi

Gol yollarında daha etkin bir Fenerbahçe oluşturmak için çabalayan Teknik Direktör Vitor Pereira, uzun zamandır üzerinde çalıştığı Robin van Persie formülünün henüz sonuç vermemesi üzerine oyuncularına sert çıktı. Hollandalı yıldızın istediği pasları alamamasından rahatsız olan Portekizli çalıştırıcı, “Dünyanın en önemli golcülerinden birine sahibiz ama onu topla buluşturmaktan aciziz” tepkisini gösterdi. “Bu takımın golcüleri Van Persie ve Fernandao” hatırlatmasında bulunan Pereira takıma, “Hücum hattında onları arayıp bulacaksınız. Siz doğru pasları verin. Onlar gerekeni yapar. Gereksiz hareketlere bir son verin artık” uyarısında bulundu. Pereira’nın bu çıkışında özellikle Volkan Şen’in etkisi oldu. Kayseri karşılaşmasında müsait pozisyondaki RvP’ye pas vermeyen Volkan’a sinirlenen Portekizli, tecrübeli oyuncuyu, “Van Persie boş koşular yapıyor, pas atman gerekirken onu görmüyorsun bile” sözleriyle uyardı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...