Geçiş üstünlüğü

Düzenleyen:
Geçiş üstünlüğü

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılı takım baştan sona üstün oynadığı maçta rakibine şans tanımadı. Olcan Adın, Sinan Gümüş ve Burak Yılmaz'ın golleriyle zorlanmadan çeyrek finale çıktı

MURAD TAMER

Ligde artık şampiyonluğun çok uzağında olan G.Saray, bunun acısını kupada çıkarıyor. Sarı-kırmızılılar çok üstün ve tempolu oynadığı maçta G.Antepspor'a şans tanımadan adını çeyrek finale yazdırdı: 3-1. G.Saray maça rakibini yarı sahasında hapsederek başladı. Bunaltıcı baskısıyla G.Antepli futbolcuları sersemleten sarı-kırmızılılar, etkili oyunun meyvelerini 20 ve 25. dakikalarda topladı. Önce Olcan Adın, ardından maçın en iyisi olan Sinan Gümüş ceza sahası dışından füzeler göndererek fileleri havalandırdı: 2-0. İki farklı üstünlüğü ele geçiren G.Saray 27'de kalesinde büyük br tehlike yaşadı. Karşı karşıya pozisyonda Larsson'un şutu Muslera'dan döndü. Cimbom farkı ilk yarıda daha da açacaktı ama G.Antep'e kiralık olarak gönderdiği Alperen'e takıldı. Genç kaleci, Sneijder ve Umut'un 'gol' denilen şutlarını çıkararak gelecek sezon için Mustafa Denizli'ye göz kırptı.
Burak topukladı
İlk yarıda net bir pozisyonda golü kaçıran Umut Bulut, ikinci yarıda da istediği topları almasına rağmen gol vuruşlarında başarılı olamadı. Umut golleri kaçırmasına rağmen G.Saray'ın hızı kesilmedi. Kullanılan köşe vuruşunda kale ağzında duran Burak Yılmaz karambolden gelen meşin yuvarlağı topuk vuruşuyla ağlara gönderdi ve 56'da farkı 3'e çıkardı: 3-0. Gaziantepspor ender gelişen ataklarından birinde golü buldu. Muslera'dan dönen topu kayarak yaptığı vuruşla tamamlayan Habibou 75'te farkı 2'ye indirdi: 3-1. Kalan dakikalarda rakibinin maça ortak olmasına izin vermeyen ve oyunun kontrolünü kaybetmeyen G.Saray, 3 gollü galibiyetle kupaya doğru bir adım daha attı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...