Uslu ve Yıldırım görüşmede Terraneo, Samandıra'da!

Uslu ve Yıldırım görüşmede Terraneo, Samandıra'da!

SPOR Haberleri

Sezon başında takıma yapılan transferlerde başrol oynayan ve taraftarların sevgilisi haline gelen Terraneo, şimdilerde Samandıra'dan dışarıya çıkmıyor.

Sportif direktör Giuliano Terraneo, sezon başında yaptığı transferlerle taraftarın gönlünde taht kurmuştu. Ancak transfer döneminin ardından Terraneo adeta ortadan kayboldu! Hatta İtalyan futbol adamıyla Aziz Yıldırım’ın fikir ayrılığına düştüğü, görevden alınacağı bile iddia edildi. Bu konuda bir gelişme yaşanmadı. Ancak sihirbaz Terraneo, ara transfer dönemini Samandıra Tesisleri’nde geçirdi! 

İtalya’daki forvet arayışını ve pazarlıklarını Ali Yıldırım yaparken, Emenike’nin kiralanması konusundaki girişimleri de Mahmut Uslu yürüttü. Bu durum, Aziz Yıldırım’ın Giuliano Terraneo’yu gözden çıkardığı iddialarının yeniden gündeme gelmesine neden oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...