Lige niyet kupaya kısmet

/ Kaynak: Fotomaç
Lige niyet kupaya kısmet

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Siyah-beyazlılar, Bucaspor'u Onur (kk) ve Oğuzhan'ın golüyle devirdi. Ligde iki maçı tatil edilen Kartal, 2016'daki 4 maçını da Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadı

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda karşılaştığı Spor Toto 2. Lig ekibi Bucaspor'u deplasmanda 2-0 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı. Mücadeleye oldukça hızlı başlayan siyah-beyazlı takım, ilk 45 dakikada Gomez, Sosa ve Olcay ile bulduğu pozisyonlardan yararlanamayınca soyunma odasına eşitlikle gidildi.

İkinci yarıda baskısını daha da artıran Kara Kartal, 60. dakikada Gökhan Töre'nin şutuna ters bir müdahalede bulunan Bulcasporlu Onur Yılmaz'ın kendi kalesine attığı golle öne geçti. Tempoyu düşürmeyen siyah-beyazlılar, 72. dakikada ise Sosa'nın kazandırdığı penaltı vuruşunu ağlara gönderen Oğuzhan ile galibiyeti perçinledi. 

2 yenilgi, 1 galibiyet 
Kupada son 8 takım arasına kalan ve sezonun ikinci yarısındaki ilk iki lig maçını hava şartları nedeniyle oynayamayan Beşiktaş, yeni yılda sadece 4 kez Ziraat Türkiye Kupası maçına çıktı. Siyah-beyazlı takım söz konusu süreçte 2 yenilgi, 1 galibiyet, 1 beraberlik elde etti.

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...