Cimbom Poldi'yi de kaybedebilir!

/ Kaynak: Fotomaç
Cimbom Poldi'yi de kaybedebilir!

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Shanghai Shenhua'dan gelen 9 milyon euro'luk teklifin büyüsüne kapılan yıldız, sarı-kırmızılı yönetimden bonservis ücretinin belirlenmesini istedi

UEFA ile başı dertte olan ve ara transfer dönemini Ryan Donk ve Martin Linnes'i alarak kapatmak zorunda kalan Galatasaray'da gözler Lukas Podolski'de... Shanghai Shenhua'nın yıllık 9 milyon euro'dan 3 yıllık sözleşme teklif etmesinin ardından başarılı futbolcu, yönetimle temasa geçerek bonservis ücretinin belirlenmesini talep etti. Poldi'nin Köln'e dönmenin planlarını yapsa da gelen çılgın teklifin ardından karar değiştirdiği ve rotasını Çin'e çevirdiği öğrenildi. 

Köln'e mesaj attı 
Galatasaray'ın 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki oyuncuyu, 8 milyon euro'dan aşağıya bırakmayı düşünmediği belirtilirken Podolski'nin menajerinin bugün İstanbul'a gelip, yönetimle masaya oturacağı bildirildi. Bebek'teki evinden taşınacağını emlakçısına bildiren ve Shenhua ile dirsek temasında olan Podolski, dün 12 yıl önce Köln forması ile attığı golü paylaşarak Alman ekibine de göz kırpmayı 
ihmal etmedi. 

35 gün geçti
Bu sezon ligde 17 maça çıkan 8 gol atıp, 4 de asist yapan Podolski, 27 Aralık'taki Kayseri maçının ardından sakatlığını bahane ederek Almanya'ya gitti ve 35 gündür Florya'ya uğramadı.

Sürpriz olur mu?
Başkan Dursun Özbek, "Ceza alma tehlikesi nedeniyle transferi kapattıklarını" açıklasa da bu konuda Podolski'nin durumu belirleyici olacak. Alman oyuncu, bugün takımdan ayrılırsa sarı-kırmızılı ekibin, bir son dakika transferine imza atabileceği belirtiliyor. En güçlü aday da Cracovia'da forma giyen sol kanat oyuncusu Bartosz Kapustka.

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...