Denizli: Asla pes etmek yok!

Düzenleyen:
Denizli: Asla pes etmek yok!

SPOR Haberleri

Kupada yoluna emin adımlarla devam eden ancak ligde şampiyonluk yarışında diğer rakiplerinin gerisinde kalan Galatasaray'da Teknik Direktör Mustafa Denizli, son maçın son düdüğü çalana kadar mücadeleye devam edeceklerini söyledi.

Kupada yoluna emin adımlarla devam eden ancak ligde şampiyonluk yarışında diğer rakiplerinin gerisinde kalan Galatasaray'da Teknik Direktör Mustafa Denizli, son maçın son düdüğü çalana kadar mücadeleye devam edeceklerini söyledi. Kupada iyi bir performans gösteren oyuncularına teşekkür eden Denizli, "Galatasaray'ın olduğu her yerde umut vardır. Bütün kulvarlarda işimiz zor. Ama asla vazgeçeriz diye bir şey yok. Galatasaray elinden gelen her şeyi yapar, bütün enerjisini sahaya döker. Mücadeleyi asla bırakmayacağız. Hem ligde, hem kupada hem de Avrupa'da en iyisini elde etmek için sonuna kadar çalışacağız" dedi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...