Trabzon kayıp

Düzenleyen:
Trabzon kayıp

SPOR Haberleri

Avni Aker'deki maçta tek gol Douglao'dan geldi. Ligde tatsız olan Trabzon artık kupada da yok

Akhisar Belediyespor, Trabzonspor'u deplasmanda 1-0 mağlup etti ve Ziraat Türkiye Kupası'nda adını çeyrek finale yazdıran takım oldu. Ligde aradığını bulamayan ve 10. sıraya kadar gerileyen bordo-mavili takımın, sezonun sürpriz ekiplerinden Akhisar'ı misafir ettiği maçta sonucu belirleyen gol 21. dakikada Sami'nin kullandığı köşe vuruşunu iyi takip eden Douglao'dan geldi: 1-0. 45+1'de Onur Ayık sağ kanattan aldığı pasla ceza sahasına sokuldu, tecrübeli oyuncunun vuruşu direğin solundan dışarı çıktı ve ilk yarı 1-0'lık Akhisar üstünlüğüyle sona erdi. 
Trabzon saldırdı ama...
Maçın ikinci yarısı ilk yarıya nispetle hareketli başladı. Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı'nın bu bölüme Erkan Zengin'in yerine Muhammet Demir ile girmesi bordo-mavili tribünleri de heyecanlandırdı. 52. dakikada yeni takımındaki ilk maçını eski takımına karşı oynayan Güray Vural'ın kolunun çıkması Avni Aker'de morallerin bozulmasına sebep oldu. Oyunun son bölümünde karşılaşma sıklıkla dururken, maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu duraklama bölümlerini 8 dakika olarak gösterdi. Bu bölümde kalabalık savunma hattıyla Trabzonspor'a pozisyon vermeyen Cihat Arslan'ın öğrencileri, yakaladıkları fırsatları da cömertçe harcayınca 90 dakika 1-0 sona erdi ve Akhisar, Trabzon'dan çeyrek final biletiyle ayrıldı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...