Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Atiba: Savunma mayın tarlasıdır!

Düzenleyen:
Atiba: Savunma mayın tarlasıdır!

SPOR Haberleri

“Hep şunu düşünürüm; eğer topu kaptırırsan geride kesecek kimse olmayacak. En ufak bir hata bütün takımı mahveder, adımını yere sağlam bas ve doğru, net, risksiz pas at"

Özellikle bu sezon oynadığı futbolla parmak ısırtan AtibaHutchinson, kulübün dergisine verdiği röportajda başarı hikayesini ve hayat felsefesini anlattı. Orta sahanın dinamosu gibi çalışan Atiba, "Fazla kilolu olmadığım için çok koşmakta sorun yaşamıyorum. Ancak işin püf noktası kendine özen gösterebilmekte. Ben, birkaç yıl daha üst seviyede oynayabilmek için, özellikle son zamanlarda kendime iyi bakmaya ve her daim sıkı çalışmaya gayret gösteriyorum" diye konuştu. Sahada her zaman "garantici" olduğunu söyleyen Atiba, "Hep şunu düşünürüm; Eğer topu kaptırırsan geride o topu kesecek kimse olmayacak. Savunma hattı mayın tarlası gibidir, orada en ufak bir hata bütün takımı mahveder, adımını yere sağlam bas ve arkadaşlarına doğru, net ve risksiz pas at!" ifadelerini kullandı. 
Oğlum benim terapistim
Baba olduktan sonra hayata bakış açısının değiştiğini ve kendini artık daha sorumlu hissettiğini söyleyen Kanadalı oyuncu, "Daha önce birçok kişi 'Baba olunca her şey değişecek hayatında' dediğinde bu kadar etki edeceğini hiç tahmin etmiyordum. Oğlum beni öylesine olumlu etkiliyor ki, bunu kelimelerle tarif etmek zor. Değişik bir ruh haline büründüm baba olunca. Bu kadar değişebileceğimi daha önce hayal bile edemezken, şimdi en ufak bir moral bozukluğumda hemen ona koşuyorum ve adeta bir terapi gibi oluyor ona sarılmak"  dedi. Çocukluğunda sıkı bir Manchester United taraftarı olduğunu söyleyen Atiba, "Onlara karşı oynadım. Bu bir rüyanın gerçeğe dönüşmesi gibiydi. 90 dakika boyunca çok heyecanlıydım ve o maç benim için 20 dakika gibi geçmişti" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...